Eräkämppä

erakamppa 1500x 052015

Oma tukikohta luonnon rauhassa

Eräkämppä tarjoaa omistajalleen kaiken olennaisen: lämmitettävän, lukittavan ja viihtyisän majapaikan luonnossa. Ratkaisu on yksinkertainen, nopeasti pystytettävä ja ennen kaikkea kohtuuhintainen puurakennus parhaista suomalaisista materiaaleista.

Eräkämppä on ihanteellinen ratkaisu metsästäjälle, luontoharrastajalle, tontin tai metsäpalstan omistajalle. Se toimii yhtä lailla myös pihapiirissä, jossa tarvitaan helppokäyttöistä majoitus- tai yhdessäolotilaa. Eräkämpän voi pystyttää myös tiettömien taipaleiden taakse. Se on kevytrakenteinen ja muodostuu esivalmistetuista osista, jotka on helppo kuljettaa pysytyspaikalle vaikka osa kerrallaan.

Eräkämppä muodostaa täydellisen tukikohdan metsäpalstalle, metsästysalueelle tai vastahankitulle mökkitontille. Eräkämpän pelkistetty ja luonnonläheinen elämämuoto tarjoaa aitoa vastapainoa modernille ja teknistyneelle arkiasumiselle.

Tilava ja lämpenee nopeasti 

Eräkämpän nelituumaiset hirsiseinät lämpenevät nopeasti ja pitävät tasaisen lämmön pitkään. Hirret ovat tiivistä pohjoissuomalaista mäntyä ja osat mittatarkasti toisiinsa sovitettuja. Kehikko muodostuu kantatuista hirsistä, joiden päihin on työstetty perinteiset koirankaulaliitokset. Kattomateriaaliksi voi valita perinteisen lautakaton tai tehokkaasti eristävän ja maastoutuvan kunttakaton. Kevyt rakenne ei vaadi raskaita perustuksia vaan säästää ympäristön luonnontilassa.

Maastoutuu tehokkaasti

Eräkämpän omistaja etsii luonnosta rauhaa ja pyrkii myös säilyttämään ympäröivän luonnontilan mahdollisimman alkuperäisenä. Eräkämpän parhaita ominaisuuksia onkin sen täydellinen sulautuminen ympäristöön. Hirsirakennus harmaantuu kauniisti ja kunttakatto elää vuodenaikojen mukaan. Pian eräkämpästäsi muodostuu todellinen piilopirtti, jonne satunnaiset kulkijat eivät löydä tietään.

Pystytettynä tai paikalle tuotuna

Eräkämpän voi hankkia valmiiksi pystytettynä tai itse koottavana kokonaistoimituksena. Lisäksi meiltä voi tilata pelkän hirsikehikon, jos haluaa rakentaa Eräkämpästä oman suunnitelman mukaisen version. Kaikissa tapauksissa toimitamme Eräkämpän osat niin pitkälle kuin ajokuntoista tietä riittää. Toimitukseen kuuluu yksityiskohtaiset ohjeet, joiden avulla pystytys onnistuu ilman nostolaitteita ja ammattimiehiä myös erämaaolosuhteissa.

Mitat & tiedot

  • 3 m x 6 m (18 m2), myös asiakkaan omilla mitoilla
  • tasakerta 2,2 m
  • kattomateriaali: lomalautakatto, kunttakatto, peltikatto tai huopakatto
  • seinämateriaali: pyöreä kuorittu mänty tai kuorittu pelkkahirsi
  • toimitusvaihtoehdot: kehikkotoimitus, kaikki osat -toimitus tai valmiiksi pystytetty

Kysy tarjous »

Erälaavu

Tiedustelut ja tilaukset 

Vastaamme mielellämme kaikkiin Eräkämpän toimitukseen pystytykseen ja liittyviin kysymyksiin. Autamme mielellämme myös kohteen suunnittelussa. Eräkämpän ympäristöä voi täydentää Eräsaunalla sekä samanhenkisillä Tyrnävä-lato Oy:n tuotteilla.

Muu Suomi

Petri Tölli
Tyrnävä-lato Oy
p. 0400 689 208
petri.tolli@puupilke.fi

Etelä-Suomi

Jukka Haapakoski
Tyrnävä-lato Oy
p. 040 6326 311
jukka.haapakoski@hirsilato.fi