Erälaavu | Laavu

Erälaavu

Yö laavussa - erätulien hehkussa

Erälaavu on paras valinta silloin, kun luontoon halutaan perustaa keveitä ja huoltovapaita tukikohtia. Laavu on kaikille erämaassa liikkujille avoin rakennelma, joka tarjoaa välittömän luontoelämyksen ympäri vuoden. Se sopii metsästäjille, eräretkeilijöille, luontokuvaajille ja lintuharrastajille. Laavu on myös mainio päiväretkikohde perheille.

Levähdys laavulla ja sen edustalla räiskyvät tervakset ovat monelle parasta eräelämää.  Erälaavu tarjoaa välittömän yhteyden luontoon, sen ääniin ja maisemaan. Hyvin varustautunut retkeilijä yöpyy siellä myös talvella ja saa palkinnoksi mitä parhaimmat yöunet.

Hyvin varusteltu ja huoleton laavu

Erälaavun osat on esivalmistettu tiukkasyisestä pohjoissuomalaisesta puusta. Hyvin toisiinsa istuvat komponentit varmistavat, että laavu kestää sään vaihtelut ja lumen painon. Tiivis metsäpohjalla päällystetty katto pitää makuusijat kuivina ja yöpyjät lämpiminä sekä maastouttaa laavun taitavasti. Erälaavu on mitoitettu siten, että voit varastoida sinne polttopuita ja perustarvikkeita aina seuraavaa käyntiä varten.

Laavu maastoutuu tehokkaasti

Erälaavu on osa luontoa eikä rasita metsän tai eläimistön elämää. Kevytrakenteisen laavun voi pystyttää ilman perustamistöitä, jolloin ympäröivä maa säilyy luonnontilaisena. Kattomateriaaliksi voi valita tehokkaan lämmöneristyksen tarjoavan metsäpohjan eli kuntan, joka myös tasaa tehokkaasti laavun kosteutta ja ehkäisee puuosien ravistumista. Laavustasi tulee näin kestävä tukikohta, joka säilyy suojassa satunnaisilta kulkijoilta.

Pystytettynä tai paikalle tuotuna laavuna

Erälaavun voi hankkia valmiiksi pystytettynä tai itse koottavana kokonaistoimituksena. Lisäksi meiltä voi tilata pelkän hirsikehikon, jos haluaa rakentaa Erälaavusta oman suunnitelman mukaisen version. Toimitamme Erälaavun osat niin pitkälle kuin ajokuntoista tietä riittää. Toimitukseen kuuluu yksityiskohtaiset ohjeet, joiden avulla pystytys onnistuu helposti erämaaolosuhteissa.

Mitat & tiedot

  • 2,2 m x 2 m (4,4 m2), myös asiakkaan omilla mitoilla
  • korkeus 2,1 m
  • kattomateriaali: lomalautakatto, kunttakatto, peltikatto tai huopakatto
  • seinämateriaali: pyöreäkuorittu mänty tai kuorittu pelkkahirsi
  • toimitusvaihtoehdot: kehikkotoimitus, osatoimitus tai valmiiksi pystytetty

Kysy tarjous »

Yö laavussa - erätulien hehkussa

Tiedustelut ja tilaukset 

Vastaamme mielellämme kaikkiin Erälaavun toimitukseen ja pystytykseen liittyviin kysymyksiin.  Autamme mielellämme myös kohteen suunnittelussa. Erälaavun ympäristöä voi täydentää samanhenkisillä Tyrnävä-lato Oy:n tuotteilla.

Muu Suomi

Petri Tölli
Tyrnävä-lato Oy
p. 0400 689 208
petri.tolli@puupilke.fi

Etelä-Suomi

Jukka Haapakoski
Tyrnävä-lato Oy
p. 040 6326 311
jukka.haapakoski@hirsilato.fi