Yritys

hirsilato 1000x

Perinnerakennuksia

Eräkämppä-tuotteita valmistaa ja markkinoi Tyrnävä-lato Oy. Vuonna 2010 perustettu perheyritys toimii Pohjois-Pohjanmaalla ja sen päätuotteita ovat keveät hirsirakennukset asumiseen ja vapaa-aikaan sekä erilaiset piharakennukset laidasta laitaan.

Yhtiön eri tuotevariaatioita on toimitettu jo satoihin kohteisiin eri puolille Suomea. Yhtiössä on 15 vuoden kokemus hirsirakentamisesta.

Tärkein on tyytyväinen asiakas ja hyvä ympäristö

Meille tärkeitä asioita ovat asiakkaan tyytyväisyys, tuotteidemme toimivuus ja kestävyys sekä toiminnan vaikutus ympäristöön. Työskentelemme käytännöllisesti ja pyrimme toteuttamaan asiakkaidemme tarpeet ja toiveet mutkattomasti ja laadukkaasti.

Rakentaminen erämaaolosuhteisiin edellyttää vastuullisuutta alkuperäisen luonnon säilymisestä. Tässä suhteessa toimimme ja opastamme asiakkaitamme toimimaan siten, että rakentaminen sopeutuu ympäristöön ja säästää maapohjaa ja ympäristöä.

Kysy tarjous »

SPM A0956

Vaalimme perinteistä käsityötaitoa 

Eräkämppä-tuotteet valmistetaan Kiimingissä. Rakennusten valmistusmateriaali on lähiseudun tiukkasyinen nuori mäntypuu, jota syntyy täysikasvuisen puunkorjuun sivutuotteena. Vaalimme perinteistä käsityötaitoa ja suomalaista erärakentamisen henkeä.

Tutustu Tyrnävä-ladon koko mallistoon

www.hirsilato.fi